Política 01/04/2015

Quim Arrufat (CUP): "Cal garantir que el procés integri més gent que els independentistes"

El diputat de l'esquerra independentista assegura en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' que la plena sobirania "s'ha d'associar a l'obertura d'un procés constituent majoritàriament democràtic"

Ara
1 min
Quim Arrufat, al Parlament / ACN

BarcelonaQuim Arrufat, diputat de la CUP, ha assenyalat aquest dimecres en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' que "cal garantir que el procés integri més gent que els independentistes". "El sobiranisme ha de canviar de xip i ha de fer proposta política, amb profunditat democràtica", ha assenyalat Arrufat, que ha instat l'independentisme a "sortir de la zona de confort".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La independència s'ha d'associar a l'obertura d'un procés constituent majoritàriament democràtic", ha afegit el diputat de la CUP, que ha volgut posar de manifest que "hi ha formacions polítiques que malgrat no ser independentistes, també volen decidir el seu futur", en referència a ICV-EUiA, que ja no participa del full de ruta.

"A Catalunya tothom s'ha de posar a caminar per evitar l'escenari negre que ens presentaran des d'Espanya", ha volgut recordar Arrufat durant l'entrevista.

stats