Política 19/02/2015

Ros portarà al jutge les declaracions de Marta Camps en què l'acusa d'irregularitats

L'alcaldia de Lleida ha fet públic un comunicat en què afirma que no s'ha produït malversació de cabdals públics, tal i com assegurava la regidora cessada

Europa Press
2 min
Imatge d'un Ple de la Paeria amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, al costat de la tinent d'alcalde Marta Camps, que ha estat cessada / ACN

LleidaL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat que el seu advocat portarà a la justícia les declaracions d'aquest dijous de la regidora Marta Camps -cessada ahir com a tinent d'alcalde- en les quals acusa el batlle d'irregularitats en la gestió de l'Ajuntament. "El meu advocat hi està treballant", ha afirmat Ros en declaracions als mitjans, i s'ha preguntat si a ningú li sembla estrany que Camps faci públiques aquestes irregularitats quan la destitueixen com a primera tinent d'alcalde i s'anuncia que ella no anirà a la llista del PSC de les municipals. "Són calumnies, injuries i falsedats indignes de qui ha estat deu anys tinent d'alcalde de Lleida", ha assegurat Ros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A última hora d'aquest dijous, l'Ajuntament també ha fet públic un comunicat en què afirma que no s'ha produït malversació de cabdals públics en l'adquisició de determinat material institucional per al departament de protocol, per valor de 36.000 euros. "Aquesta partida figura degudament consignada als pressupostos municipals, que van ser aprovats, entre altres, amb el vot de la senyora Camps i, per tant, cap cabdal públic ha estat malversat", diu el comunicat.

Alcaldia afirma que el que Camps considera "immorals, desorbitades i fins i tot obscenes" dietes en un viatge a Hannover de gairebé 12.000 euros, atribuïdes a l'alcalde, són realment despeses de la parada instal·lada en aquella ciutat i del viatge de les persones que integraven la representació tècnica i municipal. Així mateix, la Paeria afirma que les suposades irregularitats en "sous, dietes i contractacions a dit a l'entorn familiar de l'alcalde" que ha assegurat Camps són també falses, ja que totes les contractacions estan sotmeses a la legalitat, controlada tant pel secretari com per l'interventor.

stats