Publicitat
Publicitat

BARÒMETRE

Rubalcaba retalla a 7 punts la distància amb el PP

El baròmetre de juliol del CIS indica que el PP guanyaria les eleccions, però Rubalcaba retallaria tres punts la distància amb el PP

L'efecte Pérez Rubalcaba ha permès que el PSOE retalli distàncies amb el PP de Mariano Rajoy. Segons el baròmetre de juliol del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) que s'ha fet públic aquest migdia s'ha trencat la tendència a l'alça de la distància entre el PP i el PSOE, i s'ha retallat en 3,3 punts la diferència. Així, el PSOE estaria ara a 7,1 punts de distància del PP. De fet, el CIS indica que el PSOE és avui per avui l'únic partit que millora expectatives de vot estimat. Puja 2,6 punts respecte del mes d'abril i se situa en el 36% en intenció de vot davant el 43,1% del PP.

El baròmetre indica que Mariano Rajoy seguix tenint millor valoració que Rodríguez Zapatero, però per molt poc. Així, Rajoy té una nota del 3,58 i Zapatero de 3,47. Rubalcaba, en qualitat de vicepresident, obté un 4,62, la mateixa nota que Carme Chacón, que va renunciar a competir amb Rubalcaba per ser candidata del PSOE.Durant una intervenció al Congrés, el president Zapatero ha assegurat que el PSOE té cada vegada millors expectatives i està més animat.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT