Publicitat
Publicitat

Crides a la participació a peu d'urna

Els candidats aprofiten el darrer intent per animar els ciutadans a participar en unes eleccions més decisives que mai a Catalunya i al conjunt de l'Estat

El candidat socialista a la presidència, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha fet declaracions després de dipositar el seu vot a Madrid i ha animat la ciutadania a participar per poder decidir sobre "l'encreuament històric" en què es troba Espanya.

En una jornada electoral marcada per la crisi econòmica i la intranquil·litat dels mercats que castiga especialment Espanya, Rubalcaba ha assenyalat que el resultat de les eleccions serà més decisiu que mai.

També ha votat el líder del PP i candidat a la presidència, Mariano Rajoy, que ha assegurat que la feina ja està feta i que ara cal un vot "massiu".

A Catalunya, la candidata socialista, Carme Chacón, ha animat des d'Esplugues a que els ciutadans es pronunciïn perquè en el seu vot no només hi va la política dels propers quatre anys, sinó que està en joc "el model social i de democràcia que entre tots hem construït en 35 anys".

El candidat d'ERC, Alfred Bosch, ha instat a què avui el vot guanyi "el sofà" i els ciutadans s'expressin a les urnes.

Des d'ICV, el candidat Joan Coscubiela, ha constatat "bones vibracions" en aquesta jornada i va advertir que si la ciutadania no parla avui, probablement, "els mercats els faran callar molt temps".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT