Política 15/07/2014

Rull i Corominas s'ofereixen per ser secretari general de CDC, després de la renúncia d'Oriol Pujol

L'actual secretari d'Organització de CDC diu que estaria disposat a assumir el càrrec "si hi ha consens". Corominas no descarta que es prescindeixi d'aquesta figura després de la remodelació

Ara
1 min
Coromines i Rull, aquesta nit. / ACN

BarcelonaLa renúncia d'Oriol Pujol obre a CDC una cursa per determinar qui es fa ara càrrec de pilotar el partit. De candidats, no en falten. "Em poso a disposició del partit", ha dit el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, aquest dimarts en una entrevista a 'El món a RAC1'. El dirigent convergent ha assegurat que està disposat a ser secretari general "si hi ha consens" al partit. Amb tot, ha insistit que el plantejament ha de ser "d'equips i no de persones", i que a ell li interessa "el projecte col·lectiu i no l'individual".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Paral·lelament, i en declaracions a 'Els matins', de TV3, el vicesecretari de coordinació institucional de CDC, Lluís Corominas, ha mostrat la mateixa predisposició a assumir el càrrec i s'ha posat a disposició del president de la Generalitat i de Convergència, Artur Mas.

Rull ha subratllat que CDC es troba en un moment en què "tots s'han de posar a disposició del projecte", i ha assegurat que el 6 de setembre no només s'escollirà secretari general, sinó que es "reestructurarà" una direcció que ha de ser prou sòlida per afrontar el procés de la consulta a la tardor.

Per la seva banda, Corominas ha indicat que "aquests dies" es decidirà com és la nova direcció que sortirà del consell nacional i ha parlat de la possible "incorporació" de "persones noves" a l'executiva, alhora que no ha tancat la porta que finalment no hi hagi secretari general després de la remodelació.

stats