Política 14/11/2017

Marta Pascal visita el vicepresident Junqueras i els consellers empresonats a Madrid

També Benet Salellas els ha anat a visitar i ha dit que estan "animats i políticament determinats"

Ara
1 min
Marta Pascal, portaveu de CDC, en una entrevista a l'ACN

BarcelonaEl vicepresident, Oriol Junqueras, i els consellers del Govern han rebut aquest dimarts les visites de la coordinadora del PDECat, Marta Pascal, i el diputat de la CUP Benet Salellas. Pascal ha acudit a veure els consellers després que també anés a Brussel·les a reunir-se amb el president, Carles Puigdemont, i els quatre consellers que també són a la capital belga.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També la CUP va anar a Brussel·les a visitar Puigdemont i entre ahir i avui el diputat Salellas també ha visitat els consellers empresonats a Madrid. La CUP ha fet públic un comunicat en què explica que el cupaire ha pogut veure el vicepresident, Oriol Junqueras, i els consellers Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva, Carles Mundó i Joaquim Forn a la presó d'Estremera. També ha visitat les conselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs a la presó d'Alcalá Meco.

"Els hem visitat per traslladar-los el màxim suport, la solidaritat i afecte del conjunt de l'organització de la CUP-CC, l'esquerra independentista i el moviment anticapitalista", diu la formació cupaire en el comunicat.

Segons Salellas, els consellers "estan animats, políticament determinats i serens", tot i que expressen també preocupació per la seva situació personal de privació de llibertat i pels seus familiars.

stats