Política 03/11/2014

Tremosa: "A Europa no s'entén per què Rajoy no fa com Cameron"

L'eurodiputat de CiU assegura que la marca Espanya "cotitza zero" a Europa

Ara
1 min
Ramon Tremosa

BarcelonaL'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, assegura que "a Europa no s'entén per què Rajoy no fa com Cameron" i permet els catalans votar sobre el seu futur en un referèndum. Segons ha explicat el dirigent nacionalista a Rac 1, no entenen per què el president espanyol "no posa les urnes" si està tan segur que la independència la vol poca gent a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tremosa ha explicat que el procés sobiranista català està present i interessa arreu d'Europa i "causa admiració" des del punt de vista de la mobilització pacífica al carrer. En canvi, diu "la marca Espanya cotitza zero" i consideren que no és de fiar. L'eurodiputat ha subratllat que la imatge d'Espanya encara pot empitjorar si aquesta setmana es prohibeix la consulta i "envia a la Guàrdia Civil a retirar urnes".

Preguntat per quins països reconeixerien Catalunya si fes una declaració unilateral d'independència, Tremosa no s'ha mullat i s'ha limitat a explicar que ens els últims dos anys ha tingut força reunions amb ambaixadors, ministres i comissaris que li demanaven que volien saber què passa a Catalunya.

stats