Política 10/11/2014

UPyD creu que el 9-N és "un fracàs total de Mas i companyia"

El diputat i candidat a presidir la Generalitat valenciana Toni Cantó considera que, un 30% de participació és molt baix si es tenen en compte "totes les trampes que s'han fet"

Efe
1 min
El diputat d'UPyD Toni Cantó al Congrés dels Diputats en una imatge d'arxiu. EFE

ValènciaEl diputat al Congrés i candidat d'UPyD a la Generalitat valenciana, Toni Cantó, ha qualificat aquest dilluns de "fracàs total de Mas i companyia" la consulta alternativa celebrada el 9-N a Catalunya i que, segons el seu parer, no s'hauria d'haver fet. Cantó ha realitzat aquests manifestacions als mitjans de comunicació durant la presentació a València de la campanya "Jo vaig denunciar Pujol" i "Jo denunciaré Bankia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La mascarada que es va dur a terme ahir no s'hauria d'haver fet. I més quan després de fer totes les trampes que han fet i d'haver utilitzat diner públics i mitjans públics, només aconsegueixen que es presenti un 30%" de la població, ha assenyalat Cantó.

Segons el seu parer, els convocants de la consulta "no assumiran" que és un "fracàs total" perquè "mai assumeixen la realitat".

UPyD va presentar diumenge una denúncia a un jutjat de Barcelona contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per desobediència i prevaricació en celebrar la consulta tot i la suspensió per part del Tribunal Constitucional i va demanar a la Fiscalia que paralitzés el procés i detingués els seus autors.

stats