Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Urdangarin serà imputat en dos mesos per la trama corrupta, segons 'El País'

Fonts judicials citades pel diari asseguen que la investigació del cas exclou la infanta Cristina. La reina visita els ducs de Palma a Washington en plena investigació pel cas

El duc de Palma i gendre del rei, Iñaki Urdangarin, serà citat com a imputat en un termini màxim de dos mesos per declarar sobre el cas de frau fiscal que s'ha destapat arran de la investigació pel cas Palma Arena. Segons fonts judicials que cita aquest dimecres el diari El País, els investigadors de la peça separada que afecta Urdangarin hauran enllestit en 45 dies l'anàlisi de la documentació comissada i llavors serà imputat. En canvi, la investigació exclou la infanta Cristina de la trama, malgrat que era sòcia d'una de les empreses receptores dels fons públics desviats.


La reina, amb Urdangarin


Aquesta informació ha transcendit el mateix dia que també s'ha conegut que la reina d'Espanya va viatjar la setmana passada a Washington per visitar els ducs de Palma a la seva residència, amb la investigació del cas Urdangarin en plena ebullició. La visita va coincidir amb un acte oficial de la reina a Nova York. Segons la revista Hola, la reina espanyola es va deixar veure passejant amb la seva filla i el seu gendre. Més elements per a la polèmica.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT