Política 05/12/2017

"Una vida monàstica": així descriu l’estada de Puigdemont a Brussel·les el seu advocat

Jaume Alonso-Cuevillas diu a TV3 que la visita a l'òpera del president va ser una "excepció"

Ara
1 min
Carles Puigdemont, arribant al Club de premsa de Brussel·les

BarcelonaAquest dimarts al matí, l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha parlat en una entrevista a 'Els matins' de TV3' del tipus de vida que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els quatre consellers que són amb ell a Brussel·les tenen a la capital belga.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cuevillas ha defensat que "a pesar que alguns mitjans espanyols han dit que viuen una vida de xocolata i flors", Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí, Lluís Puig i Meritxell Serret "viuen una vida monàstica".

Tant els mitjans catalans com els espanyols s’han anat fent ressò dels canvis d’allotjament de Puigdemont i de la seva activitat a Bèlgica, en què han figurat reunions, visites i també una nit a l’òpera. Sobre aquesta última activitat, Alonso-Cuevillas ha dit que "va ser una cosa puntual, convidat i obligat per Paul Bekaert", l’advocat flamenc del president.

Segons Cuevillas, "el president Puigdemont intenta portar una vida molt discreta i no anar a llocs públics per raons de seguretat òbvies". A més, ha explicat que els consellers estan sotmesos a mesures cautelars que, per exemple, suposen que no poden marxar de Bèlgica i que han d’informar de tots els seus moviments a la policia belga.

stats