Política 16/04/2019

Al debat de candidats de TVE sí que hi havia una dona

Polèmica perquè l'única presència femenina era la d'una treballadora de la neteja

Ara
1 min
Dues treballadores fan l'últim repàs amb la mopa en el minut d'or del debat de candidats

BarcelonaEl minut d'or del primer debat de candidats a la presidència espanyola no l'ha tingut cap dels presidenciables sinó l'aparició d'una treballadora de la neteja de TVE que s'afanyava a passar la mopa per abrillantar el terra del plató minuts abans que comencés la connexió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La imatge ha estat força comentada a les xarxes que, de seguida, han començat a treure fum sobre el fet que l'única dona amb presència al debat fos precisament una netejadora, mentre que els candidats i els professionals periodístics i tècnics de TVE eren homes. De fet, les maquilladores que donaven també els últims retocs als quatre presidenciables també eren dones.

Però quan encara la polèmica per la presència femenina estava candent, 'El Confidencial' ha revelat el malestar de les treballadores de la neteja de TVE que s'han queixat que, en realitat, la dona que apareixia a la televisió era en realitat una "supervisora que fa 10 anys que no agafa cap mopa" i que ha volgut tenir el seu moment de glòria, malgrat que en un principi hi havia un treballador home encarregat per fer l'última repassada.

stats