PRIMÀRIES A C'S
Política 03/07/2015

Rivera i Arrimadas ja són candidats de C's a les estatals i al 27-S sense necessitat de votar

Els dirigents de la formació han estat els únics que han reunit els avals necessaris davant els altres precandidats

Efe
1 min
El líder de C's, Albert Rivera, acompanyat dels diputats Inés Arrimadas, Carina Mejías i Carlos Carrizosa, aquest divendres en roda de premsa al Parlament.  / ACN

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha estat proclamat aquest divendres oficialment candidat a la presidència del govern espanyol, després que les sis persones més que van presentar la seva precandidatura en el procés de primàries del partit no han aconseguit reunir els avals suficients.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari d'Organització de Ciutadans, Fran Hervías, ha presentat en roda de premsa els resultats del procés de primàries, en què a més Inés Arrimadas ha estat elegida candidata a la presidència de la Generalitat per a les eleccions del 27 de setembre, ja que l'altre precandidat tampoc no ha aconseguit els avals necessaris. Així, tant Rivera com Arrimadas ja han estat proclamats oficialment caps de llista per a les dues cites electorals, sense necessitat de fer les votacions de les primàries, que estaven previstes per a aquest cap de setmana.

El dirigent de Ciutadans ha aconseguit 2.904 avals per ser el candidat a la presidència del govern central d'entre els 3.031 afiliats que han participat a les primàries, molt per sobre del mínim requerit, que estava en els 509, mentre que el següent precandidat que ha aconseguit més avals ha estat Gabriel Soria Díaz, membre d'aquesta formació a Jaén, amb 44 firmes recollides.

stats