Política 29/08/2018

Albert Rivera fa una setmana sobre retirar llaços grocs: "No tindria gaire sentit que ho féssim nosaltres"

En una entrevista a 'Más de uno' d'Onda Cero va assegurar que la responsabilitat era de l'Estat

Ara
1 min
Albert Rivera en una imatge d'arxiu

BarcelonaAlbert Rivera ha canviat d'opinió. Fa una setmana assegurava al programa 'Más de uno' d'Onda Cero que retirar llaços grocs no era cosa seva. "No tindria gaire sentit que ho féssim nosaltres", va respondre quan el presentador li va preguntar si havia retirat algun llaç. Fins aquella data, segons Rivera, no ho havia fet. "Ho estan fent alguns companys", deia, i assegurava que la responsabilitat de retirar-los era cosa de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els "Mossos d'Esquadra, la policia local o els que netegen", segons el dirigent taronja, eren els que haurien de retirar llaços. "Jo demano empara a Espanya", deia Rivera, que tornava a repetir que l'Estat tenia el paper d'implicar-se en la retirada dels símbols independentistes de l'espai públic.

El presentador li va tornar a insistir: "El partit que vostè lidera crida els ciutadans a retirar llaços. A la fiscal ja li sembla bé que un partit faci una crida a retirar-los; per què el seu líder no ho fa?" I Rivera va respondre: "Jo em dedico a altres coses, no a retirar llaços grocs". El president de Ciutadans va argumentar la seva postura referint-se a un cas balear. Quan recentment va anar as Mercadal (Menorca) a fer unes conferències, el lloc es va omplir de llaços. Rivera va explicar que l'Ajuntament els va retirar: "Era a les Balears i allà els ajuntaments no són separatistes".

Han passat 7 dies des que Rivera va negar la necessitat que ell participés en la campanya de retirada de llaços grocs que el seu partit impulsa des d'aquest estiu. Aquest dimecres Inés Arrimadas i ell han anat a Alella per sumar-s'hi en primera persona.

stats