Política 11/07/2014

Amorós i Bosch fan una crida a la participació en les primàries d'ERC per a l'alcaldia de Barcelona

Militants, amics i simpatitzants del partit voten avui, fins a les nou del vespre, el candidat a alcalde

Acn
2 min
El candidat de les primàries d'ERC a la ciutat de Barcelona, Oriol Amorós, diposita el seu vot a la seu del partit a Sant Andreu / ACN

BarcelonaEls dos candidats a les primàries d'ERC per concórrer a l'alcaldia de Barcelona, el diputat al Parlament Oriol Amorós i el diputat al Congrés Alfred Bosch, han votat aquest matí a les seus de la formació a Sant Andreu i Ciutat Vella, respectivament. Tots dos s'han felicitat per com ha transcorregut la campanya electoral i han animat els militants i simpatitzants del partit a acudir a les urnes per decidir la primera plaça a les llistes de les eleccions municipals. Amorós ha destacat que "l'important" és construir "una majoria d'esquerres i favorable al dret a decidir a Barcelona". Bosch, per la seva banda, ha afirmat que el vot "no és propietat de ningú" i ha animat a votar "amb consciència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat Oriol Amorós ha votat a les 9 del matí a la seu d'ERC a Sant Andreu. Amorós ha afirmat que avui "és una gran dia per a Esquerra Republicana, que està donant un exemple de democràcia i participació". Amorós s'ha referit al "bon to" que s'ha mantingut durant el procés de campanya i ha expressat la seva voluntat de construir "una majoria d'esquerres i favorable al dret a decidir per guanyar el 9-N". "Espero que avui comenci una història molt maca per construir", ha destacat.

Per la seva banda, Alfred Bosch ha lliurat la papereta a la seu d'ERC a Ciutat Vella, al voltant de les 10 del matí. Bosch ha afirmat que "les coses van bé, amb molta participació", i ha animat militants, simpatitzants i amics del partit a votar "lliurement i a consciència". Pel candidat, la campanya ha transcorregut amb "exemplaritat, serenitat i tranquil·litat" i també s'ha referit a l'altre candidat, Oriol Amorós, per felicitar-lo durant la jornada. "Quan als catalans els posen una urna al davant, van a votar. Quan la gent d'ERC ens posem una urna al davant correm a votar", ha remarcat.

Durant la jornada d'avui al voltant de 2.500 militants, amics i simpatitzants d'ERC a la ciutat de Barcelona poden participar en aquest procés d'elecció de candidat. Onze urnes estan col·locades a disposició de l'electorat repartides pels barris. Els participants poden dipositar el seu vot fins a les nou del vespre.

stats