Política 25/01/2015

ERC replica a Rajoy: "Si els catalans voten independència, hi haurà independència"

"El PP és un sistema de corrupció, el més organitzat i perillós d'Europa", afirma Oriol Amorós

Ara
1 min
Oriol Amorós

BarcelonaEl vicesecretari de Comunicació i Estratègia i diputat d'Esquerra Republicana, Oriol Amorós, ha replicat aquest diumenge a les crítiques de Mariano Rajoy al full de ruta sobiranista, que tindrà com a prova de foc les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. Després que el president del govern espanyol hagi advertit al món independentista que no podrà "enganyar la llei" amb unes plebiscitàries, Amorós ha remarcat que "totes les eleccions democràtiques sempre donen com a resultat un mandat lliure de la població".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Encara que no li agradi al senyor Rajoy, si els catalans voten independència hi haurà independència i, encara que no li agradi, si voten polítiques d'esquerra hi haurà polítiques d'esquerra i, encara que no li agradi, si els ciutadans de Catalunya voten una política neta i per abolir la corrupció, així es farà", ha recalcat Amorós, que també ha fet referència als casos de corrupció que arrossega el partit de Rajoy. "El PP és un sistema de corrupció, el més organitzat i perillós d'Europa. Els seus dirigent acusats de rebre sobresous dels suborns, la seva seu reformada amb diners provinents dels suborns i tots els seu tresorers encausats. No és un problema puntual, és un problema de sistema, el PP és un sistema corrupte", ha afegit.

Pel que fa a les eleccions a Grècia, on l'opció rupturista de Syriza és la gran favorita, Amorós ha explicat que en aquest país "la dignitat de les persones guanyarà avui a les humiliacions a què els ha sotmès el poder financer".

stats