Política 08/08/2014

L'ANC, sobre els talps de Manos Limpias: "No ens preocupa. No trobaran res secret, perquè som transparents"

El vicepresident de l'entitat independentista emmarca les declaracions del president de Manos Limpias en l'estratègia per desestabilitzar el moviment sobiranista català i fins i tot posa en dubte que sigui cert

M. Colomer
1 min

Barcelona"Estem tranquils del tot. No ens preocupa. Perquè si algú busca coses secretes, no en trobarà. Som una organització transparent del tot tant pel que fa l'objectiu –la independència–, com l'estratègia i a nivell econòmic". Així ha replicat el vicepresident de l'ANC Jaume Marfany a les declaracions a l'ARA del president del sindicat ultra Manos Limpias, que es vanta de tenir "talps" a l'ANC, a Òmnium i als partits sobiranistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a l'ARA, Marfany ha posat en dubte que sigui cert que els ultres de Manos Limpias s'hagin infiltrat en els òrgans de direcció de l'ANC –l'organització no perd de vista que figura en el punt de mira de l'antisobiranisme–, i ha emmarcat la confessió en una campanya per "intentar desestabilitzar" el moviment sobiranista cívic. Tot plegat ha portat Marfany a afirmar que no tenen previst canviar en absolut la manera de procedir. "Una provocació més", ha reblat.

Coneguts habituals

Més enllà d'això, ha assegurat que els integrants dels òrgans de direcció de l'ANC tenen tots ells anys de militància per la llengua, la cultura, i la sobirania acreditada que els avalen. Pe això, l'ANC no pensa entrar en cap "batalla dialèctica" amb el sindicat ultra. "Si s'han infiltrat en el Secretariat, deuen estar fent-se un fart de pencar, perquè no fem res més que treballar. Li haurà sortit cara, la infiltració", ha bromejat Marfany.

stats