Política 12/01/2016

Arrimadas i Albiol no assistiran a la presa de possessió de Puigdemont

Efe
1 min
L’unionisme  tensa el TC CCOO i la UGT diuen ‘no’ al dret a decidir

BarcelonaEls líders de Ciutadans i del PP a Catalunya, Inés Arrimadas i Xavier García Albiol, no assistiran aquesta tarda a la presa de possessió de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat. Tampoc hi serà la diputada de la CUP Anna Gabriel.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sí que hi assistiran Miquel Iceta (PSC), Gabriela Serra i Albert Botran (CUP) i Lluís Rabell (CSQEP). També hi serà l'expresident José Montilla. De fet, tots els partits de l'oposició tindran diversos representants a l'acte que se celebrà a les 19.00 hores al Palau de la Generalitat.

Segons han explicat a Efe, Arrimadas no hi acudirà perquè té una reunió a Madrid, i en el seu lloc hi aniran Carlos Carrizosa i José María Espejo-Saavedra.

García Albiol també serà a Madrid, on aquest tarda participa a la junta directiva del PP. En representació seva hi haurà Enric Millo i Santi Rodríguez.

En nom del govern espanyol hi assistiran el ministre en funcions Jorge Fernández Díaz i la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

stats