Política 05/08/2014

De "no retallar més" a la "fortalesa psicològica" per al 9-N: la intervenció de Mas en 10 frases

El president de la Generalitat ha basat el seu discurs a destacar l'inici de la remuntada de la crisi i que tot està ja preparat per fer la consulta

Ara
1 min

BarcelonaDel tortuós camí per sortir de la crisi a l'efervescència del procés sobiranista. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet un balanç dels grans temes que han marcat l'any i dels reptes que caldrà afrontar la pròxima tardor. A continuació, les deu frases que resumeixen el seu diagnòstic:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "La recuperació econòmica espanyola té fonamentalment accent català".

P { margin-bottom: 0.21cm; } 2. "Allò que perdem del govern espanyol, que ens retalla per tot arreu, ho podem recuperar si fem una bona estratègia per captar fons europeus".

3. "Estem fent tot i més per no haver de fer noves retallades. Hem fet més que ningú i no podem fer més. No podem anar més enllà, perquè si no posem en perill les polítiques públiques essencials".

4. "El model sanitari l'estem defensant amb ungles i dents. Mai el pressupost de la Generalitat per a salut havia estat tan gran".

5. "En un any hem passat de ser la comunitat número deu a ser la número u en transparència".

6. "Espero que no apareguin nous casos de corrupció a Catalunya ni a Espanya. La majoria de casos que surten són de fa anys".

7. "Hem fet els deures, estem a punt per a la consulta del 9-N".

8. "No és només lleis i diàleg, com diuen des de Madrid, és democràcia, lleis i diàleg".

9. "Que hi hagi 3.000 entitats apuntades al Pacte Nacional pel Dret a Decidir demostra que aquesta no és una dèria d'uns polítics, sinó la voluntat d'un poble sencer".

10. "Ara Catalunya ha de demostrar més fortalesa psicològica i força de caràcter que mai per superar els desafiaments i proves que vindran".

stats