Política 23/02/2016

"Necessitem influir sobre la futura constitució catalana": Mas crida la militància a renovar CDC

El president del partit, en un vídeo adreçat als afiliats, sosté que si els nacionalistes no marquen la creació de l'estat català "ho faran uns altres"

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de Convergència, Artur Mas, ha fet servir un vídeo per adreçar-se a la militància a l'hora d'informar sobre el procés de participació intern encaminat a refundar les sigles nacionalistes. "Els que creiem en un país modern, pròsper, benestant, just, solidari i sostenible hem d'influir sobre això [la creació d'un nou estat], perquè si no ens ho faran els altres", assenyala Mas, que insisteix que CDC "necessita influir en la futura constitució catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El partit es vol renovar, vol renéixer, vol enlairar-se", assenyala l'expresident de la Generalitat, que agraeix la "feina feta" a la militància. "Ara ens hem de posar al dia", assegura Mas, que indica que la formació necessita "eines rodades" per "fer aquesta Catalunya que tots volem".

Aquest dijous arrencarà el procés de participació a la militància i als simpatitzants a través d'assemblees locals i comarcals. Ahir al vespre ja es van començar a formar les dues-centes persones –no membres de la direcció– que s'encarregaran de "dinamitzar" els debats.

stats