Política 28/09/2015

Aznar carrega contra Rajoy després de 5 fracassos electorals: "Cal un procés profund de reflexió al PP"

En un comunicat difós per la FAES, l'expresident espanyol assegura que els resultats del 27-S són "per al PP el pitjor escenari possible". "El procés secessionista continuarà", vaticina

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridDura crítica de l'expresident del govern espanyol, José María Aznar, al seu successor al PP, Mariano Rajoy, pels resultats del PP a Catalunya el 27-S. En un comunicat difós a la web de la FAES, Aznar demana a Rajoy un "procés molt profund de reflexió" després de cinc fracassos electorals. "Cal que alguns pensin seriosament per què el partit del govern no ha estat capaç de representar la majoria de les forces constitucionals a Catalunya", assenyala. Per al president d'honor del PP, els resultats els situen a Catalunya en "el pitjor escenari possible". "El teu rival de l'esquerra queda enfortit, perds el teu espai, els secessionistes podran continuar el procés. La teva posició està seriosament compromesa", afegeix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I acaba amb una advertència: "Ja és el cinquè avís i no es pot desoir". Aznar recorda que la FAES, el 'think tank' del PP, ja va advertir que abans de trencar-se i dividir-se Espanya es trencaria i es dividiria Catalunya. "El procés secessionista continuarà i continuarà més radicalitzat perquè els més radicals tenen més força", conclou.

stats