Política 12/02/2014

BASF: "Respectarem les decisions que es prenguin democràticament a Catalunya"

Erwin Rauhe, conseller delegat de l'empresa química a Espanya i un dels signants de la 'Declaració de Barcelona' a títol individual, assegura que la companyia no interferirà "en temes de la societat"

Ara
1 min
Erwin Rauhe, conseller delegat de l'empresa química Basf a Espanya / BASF

BarcelonaEl màxim directiu de BASF a l'estat espanyol, Erwin Rauhe, ha deixat clar aquest dimarts al vespre, en declaracions a TV3, que ha signat la 'Declaració de Barcelona' –firmada per alguns empresaris alemanys establerts a Catalunya– només a títol personal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com a conseller delegat de l'empresa química BASF a Espanya i responsable corporatiu al sud d'Europa, s'ha desmarcat d'aquest manifest que adverteix dels que consideren els perills del sobiranisme i ha garantit que continuaran a Catalunya.

"Com a empresa respectarem les decisions que es prendran, les que es prenguin democràticament. Fa 40 anys que som a Catalunya, hi tenim la planta més gran del sud d'Europa i si hi seguim és perquè hi estem bé", ha dit Rauhe a preguntes d'un equip de TV3 al final d'un acte que la companyia tenia programat avui mateix a Barcelona, al qual ha assistit el conseller d'Empresa, Felip Puig.

"Avui jo sóc aquí per presentar una nova marca, un producte, i això implica una inversió que farem aquí en màrqueting, a Catalunya. Com a empresa, no ens ficarem en temes de la societat", ha conclòs el conseller delegat.

stats