Política 07/08/2014

C's commemorarà la Diada amb un acte en què vol reivindicar "la llibertat i la convivència" entre catalans i espanyols

Mejías acusa el Govern d'"arraconar els actes institucionals i festius en benefici d'actes partidistes i de reivindicació política"

Acn
1 min

BarcelonaLa portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C's), Carina Mejías, ha anunciat aquest dijous amb una nota que la seva formació "commemorarà l'Onze de Setembre amb un acte propi en el qual reivindicarà la convivència i la llibertat entre catalans i espanyols". Mejías també ha avançat que Ciutadans, "un any més, no participarà en els actes institucionals" de la Diada per "l'obstinació de la Generalitat de seguir instrumentalitzant aquesta festa i convertir l'11 de setembre en una jornada independentista". C's, així, anuncia aquest camí propi per a la Diada el mateix dia que el PPC també ha anunciat que no estarà als actes institucionals i que tindrà un acte propi l'11 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Carina Mejías també ha volgut acusar al Govern d'Artur Mas "d'arraconar els actes institucionals i festius en benefici d'actes partidistes i de reivindicació política que res tenen a veure amb la celebració d'una Diada cívica que tots els catalans sentin seva". A més, la portaveu de C's a la cambra catalana ha anunciat que la seva formació "secundarà els actes i mobilitzacions que la plataforma Societat Civil Catalana celebrarà l'11 de setembre a Barcelona i Tarragona".

stats