POLÍTICA
Política 11/10/2012

Les independents Gemma Calvet i Eva Piquer, números 4 i 7 de la llista d'ERC

Marta Rovira farà tiquet amb Oriol Junqueras. Anna Simó serà la número tres, Oriol Amorós el cinc, Joan Puigcercós tancarà la llista de Barcelona i Josep Maria Terricabras tancarà la de Girona

M.colomer
1 min

BarcelonaERC vol ser el referent electoral dels federalistes decebuts i sobiranistes del PSC i ICV a la vegada que intenta evitar la fuga de vot a la CiU més sobiranista. Per això ha integrat a les llistes de la formació perfils d'ampli espectre de l'espai del centreesquerra nacional, com l'advocada Gemma Calvet i la periodista i escriptora Eva Piquer. Les dues independents ocuparan els números 4 i 7 de la llista republicana, tots dos llocs amb escó pràcticament assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat aquest dijous al migdia el líder i cap de cartell d'ERC, Oriol Junqueras, que ha explicat també que la candidatura que proposarà al consell nacional aquest dissabte per rebre l'aval del màxim òrgan entre congressos reserva el número dos per a la secretària general Marta Rovira, el tres per a la portaveu Anna Simó i el cinc per al vicesecretari general Oriol Amorós. L'expresident d'ERC Joan Puigcercós tancarà la llista de Barcelona i el filòsof Josep Maria Terricabras la de Girona.

stats