Política 30/10/2014

Camacho: "Mas haurà de fer cas al TC. El 9-N no es farà cap referèndum"

La presidenta del PP a Catalunya no creu que el Govern acabi desobeint perquè si posés urnes sense el permís del Constitucional se situaria "fora de la democràcia"

Roger Mateos
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat aquest dijous convençuda que Artur Mas no tindrà més remei que acatar el que decideixi el Tribunal Constitucional (TC), que ella dóna per fet que serà suspendre la votació prevista per al 9 de novembre. "El Govern haurà de complir les decisions del TC", ha dit Camacho des del Parlament. Segons Camacho, el 9-N "no es farà cap referèndum, la llei es complirà".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder dels populars catalans no creu que el Govern de Mas acabi desobeint. Abans de la suspensió de la llei de consultes i el decret de convocatòria signat per Mas, ha recordat Camacho, també deien que mantindrien el pols però finalment "van trigar poques hores" a aturar els preparatius de la consulta. Aquest cop, creu Camacho, Mas també "complirà", perquè si posés urnes el 9-N en contra del criteri del TC s'estaria situant "fora de la democràcia i de la llei". "No té altre camí que complir la llei", ha afegit. Camacho s'ha mostrat "satisfeta" amb l'aval del Consell d'Estat a una impugnació del nou 9-N.

stats