9-N ALTERNATIU
Política 22/10/2014

Forcadell defensa que cal concentrar els esforços en el 9-N i deixar les eleccions per a després

La líder de l'ANC afirma que, que "com millor vagi el 9-N, més ens facilitarà les eleccions"

Acn
1 min

BarcelonaLa presidenta de l'ACN, Carme Forcadell, ha reconegut que no coneixia el resultat de la reunió mantinguda aquest dimecres entre el president Artur Mas i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, però ha assenyalat que estava "contenta" perquè només pel fet que "s'hagin reunit ja és un fet positiu, perquè ara el que toca és "treballar tots per al 9-N". En relació amb el compromís de convocatòria d'eleccions plebiscitàries com a condició per donar suport a la consulta, Forcadell ha assenyalat que "ara no s'ha de parlar d'eleccions i ara el que s'ha de parlar és del 9-N, tots els esforços han de ser per al 9-N". Forcadell ha afegit que "com millor vagi el 9-N més ens facilitarà les eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Carme Forcadell ha fet aquestes declaracions moments abans de començar l'acte convocat pel Fòrum empresarial 'Creiem en Catalunya' que s'ha celebrat a l'Auditori de Barcelona, on s'han concentrat uns 600 empresaris.

Per la presidenta de l'ANC, actes com els del Fòrum empresarial són "una mostra més que la majoria de la societat catalana està per la independència i això demostra que una part dels empresaris estan per la independència".

stats