cas gürtel
Política 21/05/2013

La trama Gürtel va pagar una part del casament de la filla d'Aznar, segons 'El País'

El pagament hauria sigut per un import de 32.452 euros. El gendre de l'expresident espanyol, Alejandro Agag, admet el "regal"

Ara
1 min
L'expresident espanyol José María Aznar i l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, en l'homenatge d'ahir a Gregorio Ordóñez.

BarcelonaLa trama Gürtel hauria pagat el setembre del 2002 una part de les despeses del casament d'Ana Aznar, filla de l'expresident del govern espanyol José María Aznar, amb Alejandro Agag, segons publica aquest dimarts 'El País', que ha pogut tenir accés a la documentació incorporada al sumari del cas que instrueix l'Audiència Nacional. El pagament hauria sigut per un import de 32.452 euros, segons el rotatiu. El presumpte màxim responsable de la trama corrupta, Francisco Correa, va assistir com a convidat al casament i va ser testimoni per part del nuvi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alejandro Agag ha reconegut a 'El País' que la quantitat aportada per la trama es va fer en concepte de "regal de noces" i que va ser destinada "exclusivament" a la il·luminació de la festa posterior al convit del casament, a la finca Los Arcos del Real.

Segons 'El País', Agag va convidar Correa al casament per la seva "relació d'amistat", i en un comunicat ha assenyalat que, en aquella època, ni ell ocupava cap càrrec públic ni Correa estava imputat en cap causa judicial.

Francisco Correa, cap de la trama Gürtel, dirigia en aquell moment les empreses que organitzaven bona part dels actes electorals del PP.

El diari assegura que la documentació que acredita el pagament de part de les despeses del casament per part de la trama Gürtel va ser descoberta per la policia fa més de dos anys. Tanmateix, no havia transcendit fins ara.

stats