Política 05/06/2018

Marc Castells substituirà Mercè Conesa com a president de la Diputació de Barcelona

L'alcalde d'Igualada assumirà el càrrec quan l'actual presidenta vagi al Port de Barcelona

Acn
1 min
El vicepresident segon i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, a la presentació de l'informe d'activitat emprenedora a Catalunya de l'any 2017

IgualadaL'alcalde d'Igualada, Marc Castells (PDECat), serà el nou president de la Diputació de Barcelona en substitució de Mercè Conesa, que presumiblement agafarà el relleu de Sixte Cambra al Port de Barcelona, segons han informat fonts del PDECat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Castells, de 45 anys, que actualment és vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local, és alcalde d'Igualada des del 2011 i governa la ciutat amb majoria absoluta.

Va ser elegit per primer cop alcalde d'Igualada a les eleccions municipals del 2011 després de desbancar el PSC, que portava 12 anys seguits ostentant l'alcaldia de la capital de l'Anoia. En l'actual mandat, Castells governa amb majoria absoluta amb 11 regidors dels 21 que conformen el ple municipal. Des del juliol del 2011, Castells també és diputat provincial de la Diputació de Barcelona i, a partir del 2015, és vicepresident segon i responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

stats