Política 22/08/2014

Núria Parlon: "Chacón, a títol personal, pot celebrar l'Onze de Setembre com vulgui"

L'exministra ha confirmat que l'Onze de Setembre assistirà als actes antisobiranistes de Societat Civil Catalana

Ara
1 min

BarcelonaL'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada del PSC, Núria Parlon, ha deixat clar en un tuit que Carme Chacón assistirà "a títol personal" als actes antisobiranistes de l'Onze de Setembre que ha convocat Societat Civil Catalana a Tarragona. "Carme Chacón a títol personal, pot celebrar l'11 de Setembre com vulgui", ha dit Parlon en resposta a un tuit de 'Directe.cat'.

Segons ha avançat 'La Vanguardia', Chacón ha confirmat la seva assistència a la cita, que comptarà també amb la presència ja assegurada de representants d'altres partits, com Enric Millo (PPC), Albert Rivera (Ciutadans) o Ramon de Veciana (UPyD), segons han assegurat fonts de la direcció de SCC consultades per Efe. També l'ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha confirmat assistència.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va obrir la porta aquest dimecres a que Chacón torni a ser la candidata del PSC a les properes eleccions generals. Iceta també va dir fa uns dies que el partit no sancionarà els socialistes que assisteixin aquest Onze de Setembre ni a la Via Catalana ni als actes de Societat Civil Catalana.

stats