Política 11/08/2015

Ciutadans: "El PP és una autèntica banda organitzada"

El secretari de comunicació del partit, Fernando de Páramo, dóna per fet que el PP i el PSC se sumaran a un front constitucionalista després del 27-S. Fia la derrota de l'independentisme a una participació alta de més del 75%

M. Colomer
1 min
Fernando de Páramo, aquest dimarts a Barcelona / ARA

BarcelonaEl secretari de comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo, ha considerat aquest dimarts que la reunió del ministre Jorge Fernández Díaz amb Rodrigo Rato demostra que el PP "segueix sent una autèntica banda organitzada", i ha advertit que si les explicacions que dóna no són suficients, en demanarà la dimissió. Això sí, en paral·lel, De Páramo s'ha obert a pactes amb el PP a Catalunya després del 27-S per conformar una alternativa de govern no sobiranista. El dirigent del partit d'Albert Rivera ha fiat la derrota de l'independentisme a una alta participació que superi el 75%: "Per guanyar el govern de Mas hi ha d'haver una participació molt gran, per sobre del 75%".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes, Fernando de Páramo ha donat per fet que el PP i el PSC donaran suport a Ciutadans perquè lideri una eventual alternativa antisobiranista per governar la Generalitat. Però no ha volgut dir què faria Ciutadans si no fos la primera força constitucionalista al Parlament i ho fos el PP. "Al PP i al PSC no els queda altra opció que donar suport al partit que lidera l'alternativa a les enquestes", ha etzibat després de cridar els populars i els socialistes a no "repetir els errors" dels últims 35 anys pactant amb CiU i amb el tripartit. Ha insistit en la necessitat que els no-independentistes surtin "en tromba" el 27-S a votar per contrarestar la hipermobilització dels sobiranistes.

stats