Política 14/08/2015

Colau dubta de les explicacions de Fernández Díaz i critica el "desvergonyiment" del PP

L'alcaldessa de Barcelona acusa el govern del PP de reservar-se un "tracte de favor per als estafadors", i assegura que les persones que reben amenaces es dirigeixen a la policia, denuncien i s'activen els protocols pertinents

Europa Press
1 min
Ada Colau, en el míting d'aquest dimecres a la plaça de Catalunya. / PERE VIRGILI

BarcelonaL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha considerat aquest divendres un "desvergonyiment" la compareixença al Congrés del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per justificar la seva reunió amb l'imputat pel cas Bankia Rodrigo Rato. Colau ho ha dit en un missatge penjat a les xarxes socials. "Què deu saber Rato perquè Fernández Díaz li faci un lloc a la seva agenda i s'exposi a l'escàndol? Què deu saber per comprar el silenci de Rajoy? Què deu saber perquè el PP en bloc passi per la vergonya sense límit d'haver de defensar una situació indefensable?", s'ha preguntat l'alcaldessa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Colau ha recordat que les preferents de Bankia "han arruïnat milers de famílies" i que la seva fallida ha costat milions d'euros a moltes persones, que paguen encara aquesta estafa amb retallades. "Com d'escandalosa deu ser la veritat perquè el govern espanyol hagi escollit la versió menys dolenta, que segueix sent alarmant", ha expressat l'alcaldessa, que ha insistit que els ciutadans no es resignaran a la corrupció.

Segons Colau, el govern del PP es reserva un "tracte de favor per als estafadors", i assegura que les persones que reben amenaces es dirigeixen a la policia, denuncien i s'activen els protocols pertinents.

stats