Política 12/05/2015

Colau promet invertir 120 milions als barris "oblidats" de Barcelona

La candidata de Barcelona en Comú presenta un pla d'inversions a 12 barris de Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí i Sants

Dani Sánchez Ugart
1 min
Ada Colau, Arcadi Oliveres i Gerardo Pisarello

BarcelonaLa candidata de Barcelona en Comú a l'Ajuntament de Barcelona a les eleccions del 24 de maig, Ada Colau, ha presentat aquest dimarts un pla d'inversions de 120 milions d'euros en 12 barris "oblidats" de les inversions de l'actual alcalde, Xavier Trias, segons ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidata s'ha compromès en invertir en dos anys10 milions d'euros a cadascun d'aquests barris, que es concentren als districtes de Nou Barris, Sant Martí, Sant Andreu i Sants. Colau ha acusat Trias de concentrar les inversions a districtes com Ciutat Vella, "i no al Raval o la Barceloneta, que és on fa falta, sinó a les zones d'atractiu turístic". La candidata ha explicat que hi ha hagut una inversió de 265 milions a aquest districte, mentre que a Nou barris se n'han invertit 107 i a Sant Andreu, 85.

Colau ha considerat que el que cal són "petites inversions que vagin orientades als barris que ho necessiten" i no "grans obres faraòniques que recorden massa al passat" com, al seu entendre, proposen altres candidats, com el convergent, Xavier Trias, i el socialista Jaume Collboni, que han proposat soterrar parcialment les Rondes i ampliar-ne els carrils.

stats