Política 06/05/2015

Collboni es deixa colpejar en el vídeo de campanya per demostrar que dóna la cara per Barcelona

L'alcaldable del PSC, que pretén representar la "indignació assenyada" també és mullat en el clip per demostrar que "es mulla" per la ciutat

Acn
1 min
Collboni en una imatge d'arxiu /ARA

BarcelonaEl PSC ha avançat que en el vídeo de campanya que s'estrenarà aquest dijous l'alcaldable Jaume Collboni es deixa colpejar amb un guant de boxa per demostrar que dóna la cara per Barcelona. La campanya pretén demostrar que el candidat socialista entén la situació dels barcelonins. Marc Ros, soci de Risto Mejide de l'empresa encarregada de la part gràfica, ha assegurat que la propaganda televisiva no passarà desapercebuda i que serà recordada durant molts anys: l'alcaldable és colpejat amb un guant de boxa per demostrar que "dóna la cara" pels barcelonins i és mullat amb aigua que li arriba al coll, una metàfora de com es "mulla" per la gent de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldable també pretén fer reflexionar als ciutadans sobre què ha passat en els últims anys i a qui adjudicaran els 1.500 milions del pressupost municipal, i ho farà sota el lema 'No fotem', tal com ha assenyalat Ros. Els socialistes han explicat que volen transmetre que el PSC representa la "indignació assenyada" davant les situacions que es plantegen.

stats