CONSELL EXECUTIU
Política 27/10/2015

"Espectacle i desproporció": el Govern carrega contra la macrooperació policial contra la família Pujol

Munté assenyala que l'executiu manté la confiança en Núria Bassols, comissionada per la Transparència, el marit de la qual va ser detingut pel cas del 3%

Oriol March
1 min
La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, en roda de premsa / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha carregat aquest dimarts contra les operacions policials que s'estan duent a terme contra la família Pujol. "Cnsiderem que continua l'espectacle i la desproporció en diferents actuacions. Ens continua sorprenent enormement que investigacions que estan sota secret de sumari les coneguin diferents mitjans de comunicació. Constatem coincidència molt peculiar amb dates que són molt significatives. No creiem en les casualitats. Ahir es va constituir el primer Parlament amb majoria independentista", ha apuntat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al llarg d'aquest matí s'han produït una dotzena d'escorcolls arreu de Barcelona relacionats amb els casos que afecten la família Pujol. Uns 200 agents han examinat els domicilis i l'entramat d’empreses dels fills de l’expresident de la Generalitat. La policia ha estat tres hores al pis de Jordi Pujol, on buscaven proves contra el seu fill Jordi Pujol Ferrusola, que temporalment viu al mateix domicili.

Confiança en Bassols

La vicepresidenta ha assenyalat que el Govern manté la seva "plena confiança" en la comissionada per la Transparència, Núria Bassols, el marit de la qual va ser detingut la setmana passada en el marc de la investigació per la trama del 3%.

Munté ha volgut recordar que Catalunya lidera els rànquings de transparència i ha insistit que Bassols té a veure amb aquesta fita.

stats