Política14/10/2014

PP retreu a Mas que caigui en l'"esperpent" i garanteix que el 9-N no hi haurà consulta

El portaveu popular al Congrés acusa Mas de reincidir en un "frau de llei" amb la seva proposta de consulta alternativa

Ara / Agències

BarcelonaEl portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha retret avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que hagi caigut en l'"esperpent" i s'hagi convertit en un "president en frau de llei "que, a més, sap perfectament que no hi haurà cap referèndum el 9 de novembre,"li digui com li digui".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions abans de participar a la junta de portaveus del Congrés, Alonso s'ha referit així a l'anunci de Mas, que ha afirmat que segueix endavant una consulta alternativa el 9 de novembre "amb locals oberts, urnes i paperetes".

Cargando
No hay anuncios

"M'ha donat la sensació que estava aixecant una cortina de fum", ha advertit Alonso, que ha destacat que el president de la Generalitat té ara "dificultats" amb els seus socis a la consulta i ha donat "per trencat l'acord que tenia".

Després de deixar clar que el 9 de novembre el govern espanyol garantirà que no hi hagi urnes, el portaveu del PP ha acusat Mas de reincidir en un "frau de llei", i l'ha advertit: "La llei no es pot saltar ni per dalt ni per baix". "En aquest moment, i per ser suau, el president Mas està caient en l'esperpent", ha reiterat.