Cues a les delegacions del Govern per seguir participant en el 9-N

Els catalans que no van poder pronunciar-se ahir tenen quinze dies més per fer-ho

Cues a les delegacions territorials del Govern per seguir votant a la jornada de participació del 9-N. Els ciutadans tenen quinze dies més -fins al 25 de novembre- per seguir votant en vuit punts de participació distribuïts pel territori (Barcelona, Tremp, Manresa, Vic, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa).

Una de les cues més nombroses ha sigut la que s'ha format, aquest dilluns, davant del Palau Robert de Barcelona. Desenes de persones s'hi han congregat des de primera hora del matí per poder dipositar el seu vot a l'urna. Algunes de les persones que feien cua han explicat a l'ACN que no van poder-ho ahir perquè treballaven, eren de viatge o no es podien desplaçar als llocs de participació on consta al seu DNI.

També s'han format cues a les altres delegacions del Govern.

- A Lleida, segons informa Catalunya Informació:


- A Girona, el degoteig de votants ha sigut continu. Durant les primeres quatre hores, més de 300 persones han dipositat la butlleta dins les dues urnes situades a l'entrada de la delegació del Govern.


- A Tarragona, segons Catalunya Informació:


Hi ha tres maneres de poder votar: presentant el DNI, presentant un volant d'empadronament o bé, en cas dels estrangers, acreditant la targeta d'identificació corresponent. Si aquesta targeta no té fotografia, s'ha d'acompanyar del passaport.

Més continguts de