Política 10/11/2014

Cues a les delegacions del Govern per seguir participant en el 9-N

Els catalans que no van poder pronunciar-se ahir tenen quinze dies més per fer-ho

Ara / Acn
1 min
Cues al Palau Robert, aquest dilluns 10 de novembre, per votar pel 9-N / PERE TORDERA

BarcelonaCues a les delegacions territorials del Govern per seguir votant a la jornada de participació del 9-N. Els ciutadans tenen quinze dies més -fins al 25 de novembre- per seguir votant en vuit punts de participació distribuïts pel territori (Barcelona, Tremp, Manresa, Vic, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una de les cues més nombroses ha sigut la que s'ha format, aquest dilluns, davant del Palau Robert de Barcelona. Desenes de persones s'hi han congregat des de primera hora del matí per poder dipositar el seu vot a l'urna. Algunes de les persones que feien cua han explicat a l'ACN que no van poder-ho ahir perquè treballaven, eren de viatge o no es podien desplaçar als llocs de participació on consta al seu DNI.

També s'han format cues a les altres delegacions del Govern.

- A Lleida, segons informa Catalunya Informació:

- A Girona, el degoteig de votants ha sigut continu. Durant les primeres quatre hores, més de 300 persones han dipositat la butlleta dins les dues urnes situades a l'entrada de la delegació del Govern.

L'Ousmane Diallo, de 28 anys, és un senegalès que en fa vuit que viu a Girona i que aquest dilluns s'ha apropat a la Delegació del Govern per votar pel 9-N / ACN

- A Tarragona, segons Catalunya Informació:

Hi ha tres maneres de poder votar: presentant el DNI, presentant un volant d'empadronament o bé, en cas dels estrangers, acreditant la targeta d'identificació corresponent. Si aquesta targeta no té fotografia, s'ha d'acompanyar del passaport.

stats