Política 06/12/2016

Els regidors d'ERC i de la CUP de Mataró lamenten que l'alcalde no els deixi accedir a l'Ajuntament

Els dos grups municipals han fet piulades a Twitter amb imatges dels regidors a les portes del consistori, que té les portes tancades

Ara
1 min

BarcelonaEls dos regidors de la CUP de Mataró han denunciat a través d'una piulada a Twitter que l'alcalde de la ciutat, David Bote (PSC), no els "deixa accedir" al despatx que el grup municipal té a l'interior del consistori.

La piulada inclou dues imatges que mostren els dos regidors esperant-se a l'exterior de l'Ajuntament de Mataró, que té les portes tancades.

En la mateixa línia, els regidors d'ERC de la capital del Maresme també han fet un tuit amb imatge en què se'ls veu davant l'Ajuntament i en què lamenten que "hem anat a treballar però hem trobat la porta tancada".

Tanmateix, en declaracions a Catalunya Ràdio, la regidor d'ERC de Mataró Anna Salicrú ha volgut puntualitzar que "no hi hagut cap enfrontament" ni amb l'alcalde ni amb l'equip de govern, i ha assegurat que els regidors d'Esquerra treballaran igualment aquest 6-D, encara que no sigui dins de l'Ajuntament.

També en declaracions a Catalunya Ràdio, el regidor de la CUP Juli Cuéllar ha explicat que, en trobar-se les portes tancades, han trucat a la Policia Local i els han dit que tenien "ordres" que avui l'Ajuntament havia d'estar tancat tot el dia. Cuéllar ha lamentat que aquesta decisió suposa un "menyspreu perquè l'alcalde en tenia coneixement" [que alguns regidors anirien a treballar] i "no es respecta la nostra acció política", un fet que, segons el regidor cupaire, "planteja una contradicció de fons respecte de la llibertat que Enric Millo -el delegat del govern espanyol a Catalunya- va dir que teníem els càrrecs electes".

stats