Política 17/03/2014

Detecten tres agents de la policia espanyola vigilant la seu de Convergència

Els serveis de seguretat de la federació van alertar els Mossos davant l'actitud sospitosa de tres individus entre el 10 i el 12 de març. La policia nega la vigilància

Acn
1 min

BarcelonaEls serveis de seguretat de la seu de CDC a Barcelona van alertar la setmana passada els Mossos d'Esquadra de la presència de tres individus en actitud sospitosa al voltant de l'edifici, que finalment eren tres agents de la policia espanyola. Feia tres dies que duien a terme tasques de vigilància, des de dilluns fins dimecres, un fet que va aixecar la sospita dels agents de seguretat de la seu de CDC. Quan van ser identificats pels Mossos d'Esquadra, només van assegurar que "estaven de servei".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, fonts del CNP han afirmat que és "rotundament fals" que vigilessin la seu de CDC i han comentat que es trobaven al lloc investigant un cas de delinqüència comuna i organitzada. Els agents dels Mossos d'Esquadra van identificar dimecres els tres membres de la policia espanyola, que es van limitar a dir que "estaven de servei", segons la policia catalana, i no van donar més detalls de la seva presència a les immediacions de la seu de CDC, situada al carrer Còrsega de Barcelona. Per la seva banda, fonts de la policia espanyola han assegurat a l'ACN que és "rotundament fals" que s'estigués vigilant la seu del partit i han explicat que la seva presència a la zona va ser arran d'una investigació que no té res a veure amb la federació sinó sobre un cas de delinqüència comuna i organitzada.

Per la seva banda, fonts de CiU han evitat comentar aquest cas.

stats