Política 28/05/2018

Detingut un home a Mataró per negar-se a ser identificat per la policia després de pintar un llaç groc

Els agents de la Policia Local se l'han endut emmanillat a la comissaria

Acn
1 min
Tuit del @CDRMataro

BarcelonaLa Policia Local de Mataró ha detingut avui un home per negar-se a ser identificat després de pintar un llaç groc al pas de Sant Simó, al barri de l'Havana, a Mataró. Segons fonts de l'ajuntament de la capital del Maresme, els fets s'han produït al voltant de les dotze del migdia quan un agent de la Policia Local ha vist aquest home pintant un llaç "gros" en un dels murs del pas de Sant Simó i ha avisat una patrulla. Posteriorment, han vist l'home al carrer Rafael Carreras, al barri Rocafonda, i li han demanat que s'identifiqués després de cometre una infracció administrativa per fer una pintada en un espai públic, però ell s'hi ha negat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant la negativa, els agents li han reclamat que es dirigís a la comissaria a identificar-se, però ha oposat resistència i els agents l'han detingut per un delicte de desobediència i se l'han endut emmanillat. El detingut portava una motxilla amb un esprai de color groc a dins. Un cop a la comissaria ha apel·lat al procediment de l''habeas corpus' i el jutjat ha citat les parts per a les cinc d'aquesta tarda.

El CDR de Mataró ho ha denunciat a través de Twitter i ha convocat una concentració per donar-li suport davant del jutjat de la localitat.

Els fets han passat després que ahir un grup de 150 persones del CDR col·loquessin tovalloles i bufandes grogues a la platja, saltant-se el veto imposat per l'alcalde.

stats