Política 21/08/2015

La direcció d'Unió decidirà el vot sobre si Barcelona s'ha d'adherir o no a l'AMI

Hi ha dos regidors democristians però un d'ells s'ha passat a Demòcrates de Catalunya. Sònia Recasens, que segueix fidel a la cúpula, ja ha anunciat que s'abstindrà

Acn
1 min
El portaveu d'Unió al Congrés, Josep Sánchez Llibre, acompanyat per Salvador Sedó, portaveu al Senat, i Toni Picó, portaveu de pressupostos / ACN

BarcelonaEl portaveu d'Unió al Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha indicat aquest divendres que el posicionament del partit sobre la incorporació de Barcelona a l'AMI la decidiran els regidors i els òrgans de direcció del partit. En roda de premsa per presentar la seva esmena a la totalitat als pressupostos generals de l'Estat, Sánchez Llibre s'ha limitat a dir això i ha evitat pronunciar-se sobre el vot dels dos regidors democratacristians: Sònia Recasens i Gerard Ardanuy. Aquest últim, però, forma part de Demòcrates de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ardanuy, però, s'ha passat a Demòcrates de Catalunya i, per tant, és previsible que voti a favor de la proposta que posaran sobre la taula CiU, ERC i CUP.

Recasens, per la seva banda, ha explicat a l'ACN que s'abstindrà. Argumenta que el seu partit no defensa la independència tal com l'entén l'AMI.

stats