Política27/03/2013

CiU demana a ERC que “no tingui presses” a concretar la pregunta de la consulta

Jordi Turull diu que la federació ha d'esperar "en ares del consens"

Efe

BarcelonaEl portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha afirmat aquest dimecres que està d'acord amb ERC en què la pregunta a la consulta d'autodeterminació ha de ser "nítida i clara" però ha demanat al seu soci parlamentari que no tingui presses per fixar la qüestió, perquè s'ha de consensuar. "No estem molestos amb ERC però fem una crida a què no corri més del compte", ha comentat Turull en declaracions a la premsa als passadissos del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu ha remarcat que "en ares del consens" CiU "ha d'esperar" per donar a conèixer la pregunta a la consulta d'autodeterminació. En aquest sentit, Turull ha recordat que en l'elaboració de l'esmentada pregunta hauran de participar els partits, el Govern i també el Consell Assessor per a la Transició Nacional, que encara no s'ha reunit ni una sola vegada.

Cargando
No hay anuncios

Turull ha fet aquestes consideracions després que la secretària general d'ERC, Marta Rovira, hagi donat a conèixer aquest dimecres la pregunta que el seu partit desitja que es formuli en el cas que es convoqui una consulta: 'Vostè creu que Catalunya hauria de ser un Estat independent?'.