Política 30/03/2015

El president de Súmate reclama la constitució d'un Pacte Nacional per la Independència

"Ha arribat el moment de ser més agosarats i fer els passos endavant que exigeix el país i el procés amb vista al 27-S", assegura Eduardo Reyes en un article a 'El Punt Avui'

Ara
1 min
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir es tornarà a reunir avui amb l’objectiu de refermar la unitat d’acció de partits sobiranistes i entitats socials per encarar el 9-N.

BarcelonaEl president de Súmate, Eduardo Reyes, aposta aquest dilluns per la creació del Pacte Nacional per la Independència en un article al diari 'El Punt Avui'. "¿No seria millor crear un ampli pacte nacional per la independència que superés el Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD)? El PNDD pot continuar existint, però em temo que esdevé poc operatiu per afrontar el repte immens que el país té plantejat de cara al 27-S. ¿Té sentit seguir fent reunions per aprovar resolucions que no ens permeten avançar ni un pas? Potser és bo mantenir aquest fòrum per seguir cohesionant un ampli espectre civil i polític. Però també ha arribat el moment de ser més agosarats i fer els passos endavant que exigeix el país i el procés amb vista al 27-S", assenyala Reyes.

stats