POLÍTICA
Política 16/11/2012

El director d''El Mundo' posa en dubte que Mas es querelli

Pedro J. Ramírez repta el president després de publicar l'esborrany d'un informe policial que vincula suposats comptes de Pujol i Mas a Suïssa amb el cas Palau

Ara
1 min

BarcelonaEl director del diari 'El Mundo', que aquest divendres publica l'esborrany d'un informe policial que vincula suposats comptes de Jordi Pujol i Artur Mas a Suïssa amb el cas Palau, no es creu que el president de la Generalitat i candidat de CiU es querelli. Pedro J. Ramírez ha desafiat Mas en un tuit: "A que no ho fa?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas acabava de dir a RNE que emprendria accions legals contra el diari espanyol per publicar "mentides" sobre suposada corrupció en plena campanya electoral, segons ha anunciat en una entrevista a RNE. "Tenen la barra de mentir i el mal gust de ficar-se amb algú que ja no es pot defensar perquè està mort", ha dit Mas en referència al seu pare.

Un "muntatge"

El candidat no ha dubtat a afirmar que és "tot un muntatge", i ha qüestionat que "això sigui informació". El diari publica un esborrany sobre l'existència de comptes a Suïssa i Liechtenstein controlats per Artur Mas, pare i fill, i Jordi Pujol, la seva dona i el seu primogènit, Jordi Pujol.

stats