Política 25/05/2015

Sánchez-Camacho a Mas: "No pot permetre que els antisistema també arribin a la Generalitat"

La líder del PP català dóna per acabat el procés sobiranista i insta el president a "reflexionar" sobre el 27-S

Joan Rusiñol
1 min
Alícia Sánchez-Camacho i Alberto Fernández Díaz aquest diumenge. EFE

MadridLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat aquest dilluns a la tarda el president Artur Mas a "reflexionar seriosament" sobre les eleccions del 27-S després dels resultats de CiU a l'Ajuntament de Barcelona d'aquest diumenge: "Si l'Ajuntament ja està en mans dels antisistema, el que no pot permetre és que d'aquí a uns mesos també els antisistema o altres formacions puguin arribar a la Generalitat o al Parlament de Catalunya", ha alertat, en referència a la victòria de Barcelona en Comú.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la dirigent popular, que aquesta tarda participa a la reunió del Comitè Executiu del PP a Madrid, la gran amenaça per a la recuperació econòmica és "la inestabilitat" que, a parer seu causaran consistoris dirigits per l'esquerra. Paradoxalment, s'ha mostrat partidària que governi la llista més votada en ciutats com Badalona, on el PP va quedar en primer lloc però sense majoria absoluta. Tot apunta, però, que Xavier Garcia Albiol no podrà repetir com a alcalde.

Sobre el procés sobiranista, Sánchez-Camacho creu que l'independentisme ha "patit una davallada" si es compara amb els vots del 9-N i "ja no té futur sense la ciutat de Barcelona". "El procés separatista ja no ha existeix", ha proclamat.

La líder dels populars catalans ha fet una lleu autocrítica i ha afirmat que la baixada del PP als comicis locals es deu al fet que no han "estat capaços que la gent senti i rebi" el missatge que l'economia funciona millor. És a dir, que cal revisar l'estratègia però no pas el fons del discurs, ha deixat entreveure.

stats