ELECCIONS EUROPEES
Política11/05/2014

Primer 'escrache' silenciós al PP a Catalunya en campanya a Mollet del Vallès

Una quarentena de membres de la PAH de Mollet es planten en l'acte amb cases regionals dels populars just quan ja havien marxat Sánchez-Camacho i Fisas. La PAH ha marxat amb crits d'"avui marxem, però demà tornarem". Hi ha hagut un moment de tensió per un intercanvi dialèctic entre un seguidor del PP i un manifestant

M. Colomer

Mollet del VallèsPrimer 'escrache' silenciós de la PAH a un acte del PP a Catalunya. Ha estat a Mollet del Vallès aquest diumenge al migdia. Una quarentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) s'han plantat a la plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès amb pancartes i samarretes verdes mentre els populars feien un acte festiu amb les cases regionals espanyoles a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De l''escrache', però, se n'han lliurat la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat popular a les europees, Santiago Fisas, que havien marxat ràpidament minuts abans que apareguessin els manifestants.

Cargando
No hay anuncios

Intercanvi dialèctic

S'hi han estat uns quaranta minuts, fins que han replegat les pancartes i han marxat al crit d'"avui marxem, però demà tornarem". Han tornat a passar en manifestació per la plaça Prat de la Riba, on es feia l'acte, i hi ha hagut uns minuts de tensió per un intercanvi dialèctic entre un seguidor del PP que demanava "respecte" i un dels manifestants de la PAH. La PAH va anunciar que entrava en campanya per fer 'escraches' silenciosos en els actes principals del PP pel 25-M.