POLÍTICA
Política 14/05/2014

La líder del PP basc sobre la situació dels populars catalans: "Entenem moltes coses perquè les hem viscut"

En un acte electoral a Sant Cugat del Vallès, Arantza Quiroga afirma que els populars bascos viuen la situació dels populars catalans "amb molta proximitat" perquè els recorden temps que "han quedat enrere" però que "poden tornar". Camacho diu que les multinacionals que s'instal·len a Catalunya ho fan perquè és Espanya

Marc Colomer
1 min

Sant Cugat del Vallès"Des d'allà vivim el que està passant a Catalunya amb molta proximitat. Moltes coses les entenem, moltes les hem viscut. Han quedat enrere, però en qualsevol moment poden tornar". Així s'ha referit la presidenta del PP Basc, Arantza Quiroga, a la situació política catalana en un acte a Sant Cugat del Vallès al costat d'Alícia Sánchez-Camacho i el candidat a les europees Santiago Fisas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quiroga ha fet aquest vespre a Catalunya l'únic acte de campanya que farà fora d'Euskadi. Ha volgut expressar així la seva solidaritat amb els populars catalans, a qui ha erigit en garants de la "pluralitat" malgrat el "risc" que siguin, ha dit, "tractats de traïdors". "Havia de venir a Catalunya, perquè admiro molt el que feu",ha dit dirigint-se a la líder del PP a Catalunya, i ha afegit: "És moment de demostrar que creus en la democràcia, la pluralitat, en Catalunya i en Espanya".

També ha mostrat el seu suport a la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, que hi era present, per la seva determinació a "aplicar" la llei, en una referència implícita a la batalla contra els ajuntaments que no pengen la bandera espanyola i contra les resolucions municipals sobiranistes.

Les empreses venen a Catalunya perquè és Espanya

Alícia Sánchez-Camacho s'ha dirigit a CiU per asseverar que les multinacionals que inverteixen a Catalunya ho fan perquè forma part d'Espanya, perquè els inversors volen seguretat jurídica i "no volen ni fronteres ni aranzels".

stats