ELECCIONS MUNICIPALS
Política 03/05/2015

Trias guanyaria les eleccions a Barcelona i C's esdevindria tercera força, segons 'La Vanguardia'

CiU retindria 11 regidors, Ada Colau n'aconseguiria 7, Ciutadans entraria amb 6, el PSC es quedaria amb 5-6, ERC pujaria a 5, el PP cauria a 4-5 i la CUP n'assoliria 2

Ara
1 min
Enquesta de 'La Vanguardia' sobre les municipals a Barcelona

BarcelonaL'actual alcalde, Xavier Trias, seria el clar vencedor de les eleccions municipals a Barcelona, tot i que cauria dels 14 regidors d'ara a 10 o 11, segons l'enquesta que publica 'La Vanguardia' aquest dilluns. L'altra gran aspirant a vèncer, Ada Colau, amb la coalició de Barcelona en Comú, es quedaria en 7 edils, escassament dos més que els que ara té ICV-EUiA. La gran sorpresa, però, seria l'emergència de Ciutadans. La seva candidata, Carina Mejías, entraria a l'Ajuntament amb la força que li atorgarien 6 regidors, a un de la segona plaça al consistori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot seguit se situaria Jaume Collboni, que retindria només 5 o 6 dels actuals 11 regidors del PSC, i notaria l'alè d'Alfred Bosch al clatell, que pujaria de 2 a 5, tot i que lluny de les places que permeten somiar en l'alcaldia, la qual era el seu objectiu quan va ser escollit cap de llista. Tot seguit, el PP cauria dels 9 regidors actuals a 4 o 5, mentre que la CUP aconseguiria entrar a l'Ajuntament amb 2 actes.

stats