Eleccions municipals

Dimas Gragera: “La situació delictiva a Santa Coloma és alarmant”

Cap de l'oposició a Santa Coloma de Gramenet (Cs)

2 min
Dimas Gragera fotografiat per l'ARA

Santa Coloma de GramenetDimas Gragera (Santa Coloma de Gramenet, 1984), s’enfronta al repte de fer surar un partit, Cs, a la deriva des del 2019.

Com valora l’arribada de Rufián?

— No està confirmada. No crec que Rufián tingui opcions a l’alcaldia. Però hi haurà una baixada del PSC, i crec que els vots a Rufián poden anar a apuntalar un govern que jo considero esgotat.

¿Li pot anar bé a Cs que es presenti? 

— Si es presenta, la gent de Santa Coloma ha de saber que no ho fa perquè tingui un projecte per a les escales del barri de Can Franquesa, per exemple, o una solució per al trànsit, sinó que vindrà exclusivament perquè el projecte independentista sigui al municipi, i allà hem de ser el dic de contenció. 

Manté una oposició fèrria a Parlon.

— La gent se’n vol anar de la ciutat, hi ha inseguretat descontrolada, deteriorament dels barris. Si jo fos alcalde això m’avergonyiria. Nosaltres tenim un projecte que es diferencia molt en el concepte de seguretat, la proximitat als barris.

Els delictes han baixat un 4,6%.

— A Santa Coloma tenim una situació delictiva elevada. Els delictes que han baixat són els furts. La situació és alarmant i no estem implementant mesures al respecte.

Els preocupa l’auge de Vox?

— Una formació no pot ser mai una amenaça per a les altres. Tenim un projecte clar que defensa la seguretat dels barris, som contundents. A Catalunya Cs està per sobre de Vox i el PP en expectatives electorals. 

Forma part de l’equip de refundació de Cs. El partit està desapareixent?

— El votant no percep Cs com a útil, es veu en els resultats electorals. Hem d’impulsar canvis per tornar-lo a il·lusionar: un partit ha de ser una eina, no un fi en si mateix. El projecte és necessari, i a Catalunya encara més.

stats