Espadaler aconsella als ajuntaments que "compleixin" la decisió de la Junta i retirin les estelades

El conseller d'Interior lamenta que els Mossos i la Policia Nacional hagin "d'entrar en una brega a través dels mitjans de comunicació"

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, no ha volgut valorar  les declaracions del ministre d'Interior arran de la  suposada alerta que agents del cos de l'Estat haurien fet a una cèl·lula jihadista advertint-los que estaven sent seguits pels Mossos. "No es tracta d'entrar en una brega a través dels mitjans de comunicació", ha excusat Espadaler, que ha reiterat la "confiança" en tots els cossos policials de l'Estat que "estan al servei dels ciutadans".

El que sí que ha dit Espadaler és que "no contempla" la hipòtesis que els agents dels Mossos hagin d'anar ajuntament per ajuntament traient les estelades que puguin haver-hi als balcons consisterials. Segons ha dit, diversos alcaldes li han assegurat que atendran les instruccions de la Junta, que és l'autoritat en període electoral. "No crec que haguem de sobredimensionar les coses, tothom té dret a opinar però cal donar compliment al que marca l'autoritat", ha defensat.

 

Més continguts de