Política13/07/2015

Espadaler (Unió) sobre Castellà (DC): "Jo no he tingut mai por a Unió, potser es va escalfar en veure l'auditori"

El secretari general d'Unió assegura que el partit "té més altes que baixes"

Ara

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha contestat aquest dilluns, en una entrevista a Catalunya Ràdio, a les declaracions d'ahir dels líders de Demòcrates Catalunya. "Jo no he tingut mai por a Unió, potser es va escalfar en veure l'auditori", en referència a la intervenció d'Antoni Castellà a la presentació del nou partit, on va assegurar que "mai més ningú passarà por ni rebrà una trucada amenaçadora" i que es deixava enrere "el Palace i tot el que representa".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Espadaler ha defensat que Unió és l'"únic" partit que ha fet una consulta interna sobre el full de ruta del procés sobiranista, "això és està a les antípodes" del "estàs amb mi o contra mi", una afirmació que el mateix Castellà ha fet sobre UDC en declaracions també a Catalunya Ràdio. Així, Espadaler ha assegurat que el posicionament de Demòcrates de Catalunya respon al "trànsit" del partit cap a CDC i que, per a ell, és "respectable".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la dissolució de diverses executives d'Unió al territori, el secretari general d'UDC ha tret ferro a l'assumpte i ha afirmat que tenen "més altes que baixes". A més, ha afegit que "és bo que aquell que defensa el programa d'un altre partit facin el trànsit cap a un altre partit".